Real Techniques Brush Set Giveaway!

I've promised a giveaway in my previous post, so here it is! I'll be giving away Real Techniques Limited Edition Duo Fiber Brush Set, which includes two of my favourite brushes. Unfortunatelly the giveaway is for Slovenian citizens only, but I promise I'll make an international one very soon too :)

Kot obljubljeno v včerajšnji objavi, sem za vas pripravila nagradno igro, v kateri bom v sodelovanju z Mojo drogerijo podarila set čopičev. Pri izbiri nagrade sem se odločila za Real Techniques Duo Fiber Brush Set iz omejene kolekcije, ki ga imam tudi sama in sem nad njim več kot navdušena. Prepričana sem, da bo enakega mnenja tudi nagrajenka! :)
 
 
Set vsebuje:
  • Duofiber Face Brush: čopič za obraz, namenjen enakomernemu nanosu podlage ali rdečila
  • Duofiber Contour Brush: čopič za senčenje obraza ali nanos osvetljevalca
  • Duofiber Eye Brush: čopič za senčenje oči

Čopiči so izdelani iz dvojnih sintetičnih ščetin in primerni za uporabo tekočih in kremnih izdelkov ali izdelkov v prahu. Njihova mehkost omogoča izredno natančen nanos, ki ga je mogoče enakomerno nadgraditi in s tem ustvariti bolj dramatičen izgled. Kot rečeno imam komplet tudi sama in brez njega moje vsakodnevno ličenje takorekoč ni več mogoče. Običajno po nanosu tekočega pudra najprej uporabim čopič za senčenje obraza, s katerim nanesem temnejši puder v kamnu pod ličnice in ob straneh nosu, nato pa uporabim največji čopič, s katerim nanesem rdečilo v kamnu in ga za večji efekt včasih tudi nadgradim z večkratnim nanosom. Čopič za oči običajno uporabim po tem, ko na veke nanesem osnovne barve, nato pa z njegovo pomočjo zabrišem meje med njimi.

Zdaj pa nazaj k nagradi. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri so več kot preprosti! :) Če želiš sodelovati, enostavno sledi korakom v spodnjem okencu. Vso srečo!

a Rafflecopter giveaway

Nagradna igra traja od 28. 1. 2015 do 8. 2. 2015 do 00:00. Nagrajenka bo izbrana naključno preko aplikacije Random.org in objavljena 9. 2. 2015 na blogu in kontaktirana preko emaila.

Nagradna igra je končana in srečna izžrebanka, ki prejme set čopičev je.. SIMONA RIBIČ! Vse ostale, ki vam žreb tokrat ni bil naklonjen, pa lahko set še zmeraj naročite tukaj. Hvala za sodelovanje!

CONVERSATION

14 komentarji:

  1. Izpolnila vse pogoje ^^
    in še link do najljubšega izdelka http://www.mojadrogerija.si/kozmeticni-copici/1527-zoeva.html

    zdej pa držim pesti :D

    ReplyDelete
  2. <3
    moj najljubši izdelek: http://www.mojadrogerija.si/kozmeticni-copici/1312-zoeva-142-concealer-buffer.html

    M*

    ReplyDelete
  3. Moj najljubši izdelek je RT blush brush, saj je nanos rdečila edein izmed mojih najljubših korakov pri ličenju. http://www.mojadrogerija.si/kozmeticni-copici/1257-real-techniques-travel-esentials-.html

    ReplyDelete
  4. Moj najljubši izdelek iz Mojadrogerija.si ..zelo lepa naravna paleta <3
    http://www.mojadrogerija.si/licila/2026-zoeva-paleta-sencil-.html

    ReplyDelete
  5. Ooo, dobro nagrado si izbrala! Bi jih z veseljem uporabljala :)

    ReplyDelete
  6. These are my favourite type of makeup brushes !
    Great investment for the beauty bag :)

    With love from London,
    Hayley

    http://thelifestylemenu.co.uk/

    ReplyDelete
  7. Super Giveaway! :) Na Moji Drogeriji mi je pa najbolj všeč tole:
    http://www.mojadrogerija.si/licila/1320-zoeva-.html

    LP, Nina

    ReplyDelete
  8. http://www.mojadrogerija.si/sleek-i-divine-palete-/408-sleek-.html

    ReplyDelete
  9. Hej,
    tole pa je moj najljubši izdelek iz Moje drogerije http://www.mojadrogerija.si/licila/941-mememe-goddess-rocks-9113.html
    <3

    ReplyDelete
  10. Moj najljubši izdelek : http://www.mojadrogerija.si/mememe-cheek-and-lip-tint-/693-mememe-cheek-and-lip-tint-pussy-cat-9104.html

    ReplyDelete
  11. Za najljubsi izdelek bi izbrala tale blusher ~ http://www.mojadrogerija.si/nyx-powder-blush-i/1336-nyx-powder-blush--5637.html

    ReplyDelete
  12. Meni najljubši izdelek http://www.mojadrogerija.si/kozmeticni-copici/1473-zoeva-vegan-brush-set.html :)

    ReplyDelete